Lost in Space

Fy vilken bakvänd dag jag har haft. Har haft för mig hela dagen att det är fredag, men nej det har ju vart torsdag.
Vaknade på ett av det värsta sätten när man har sovmorgon. Det vill säga att man är pigg klockan 5 på morgonen när man har möjlighet att sova till 11.

Egentligen så borde det inte vart något problem att gå upp klockan 5, eftersom jag egentligen skulle haft öppningen idag. Men sen min kära mor fick för sig att klämma sig mellan en contenier och en conteinerdörr som håller på att smälla igen med full kraft, så har hon inte kunnat jobba. Då hon inte kunnat röra armana så som man behöver på jobbet. Vilket också betyder att jag har fått ta hennes tider. 14-19 igår och 16-24 idag.

Så eftersom jag inte riktigt vart mentalt förberedd på stängning så har jag blandat ihop en del ikväll. Men som tur är så har kunderna bara skrattat åt mig.

En liten rolig grej hände faktist. Det kom in en kvinna som skulle ha nya torkarblad, men efter två köp och två returer kom vi gemensamt fram till att hon nog får gå in till en specialist som har mer koll på sånt för att få rätt. Senare på kvällen dyker denna kvinna upp igen tillsammans med en arbetskamrat för att kolla till mig så jag inte har några problem, eftersom man är själv på kvällen. Och jag kan ju säga att det skulle inte vara någon som skulle få för sig att försöka något när de va där. Man skärper sig när det står två poliser och pratar med kassörskan. Och att det sen kommer en Securitas vakt gör ju min säkerhet inte sämre. Säg den smitaren som skulle försöka sig på något när både polis och securitas finns på plats.

Hälsning till Linda

Halloj syrran.
Ja det var ju ett tag sen vi sågs. Var det när jag var uppe hos dig sist? Det var i alla fall många år sen.
Visst har nog blivit större, men så stor är jag ändå inte. Tycker du jag har blivit stor skulle du se Jullan, hon är nog minst 10cm längre än mig och fått jätte fina kvinnliga kurvor. Lite avis på henne, men det kommer nog om jag får mer hull på kroppen, vilket jag fortsätter att jobba på vilket jag alltid gjort och behövt.
Saknar dig med. Hör av dig nästa gång du kommer neråt så kan vi ta en fika eller något. Eller så kan jag om jag nu mot all förmodan skulle få ledigt en längre tid komma upp.
Kramar från lilla mig

This Weekend

Lördag morgon, helt död utan att ha gjort något ansträngande egentligen. Men får följa med pappsi och leka flyttgubbe. Behöver jag nämna att jag har förlorat muskler när man inte mockar flera boxar i veckan längre? Och att på detta är dålig och orkelös. Men jag klarade det med bara träningsvärk i armana idag.

På eftermiddagen åkte vi till Nördinge. Så härligt att få träffa Niklas (Nikke Nöt), Gunilla, Bea, Farmor och Lalla. Synd att Vicki inte var där men hon har en fullt godkänd ursäkt, är man i USA så är man.
Efter kalaset så fick jag ta bussen hem till mamms trams.

Skulle ju jobbat idag, men tyvärr kände jag mig inge vidare. Och ängeln Patrik tog mitt kvällspass. Så nu har jag en dag kavr och bli friskare på. Känns halvbar och servera mat när man snorar och har ont i halsen. But I will surrvive.


Min lillebror, min söta kusin, min farbror

Sjuk idag med

Inte har jag blivit bättre under dagen eller kvällen. Hoppas det blir lite bättre imorgon, ska ju bara hjälpa pappa att bära lite soffor och sånt. Sen iväg och fira min söta kusin som fyllde 17 i veckan.
På söndag ska jag ha stängningen på Statoil, får se om jag orkar. Annars så får Patrik ta den, mamma hade varnat på jobbet att jag blivit sjuk. Jag antar att det bara är en rejäl förkylning jag fått, och inte någon grisjuka. För har jag fått svininfluensan måste jag isoleras i en vecka och får inte åka hem till mamma.
Men jag har ju vart påväg att bli sjuk länge, men har med hjälp av mental styrka så har det inte brutit ut. Men nu blev det antagligen för mycket, så då bröt det ut ordentligt med en riktigt dunderförkylning.
Jag kan ju säga som så att har jag haft svininfluensan dessa dagar så är halva Borås sjuka snart också, med tanke på hur många människor jag träffat de senaste dagarna.
Får hoppas att förkylningen ger med sig fort, för mamma berätta att Lisa på jobbet också har blivit sjuk, och vart tvungen att stanna hemma.

JAG HAR VARKEN TID ORK ELLER LUST ATT VA SJUK!!!
min åsikt de senste åren

Sjuk

Finns det något bättre sätt att vakna än att klockan ringer vid 4, och man känner att man e påväg att bli ordentligt sjuk. Jag kan tänka mig flera sätt som är trevligare att vakna på. Men det var dessvärre så jag vaknade imorse. SJUK. Jag har varken tid ork eller lust att vara sjuk. Finns ingen som kan hoppa in och ta mina tider på jobbet, sen behöver jag pengarna i och för sig. Jag är verkligen inte på humör idag. Ikväll blir det till och lägga sig tidigt och hoppas på det bästa.

En sån dag

Vilket hemskt sätt jag vakna på i morse. Hade ställt klockan för att släppa hästarna eftar åtta. Men jag lyckades stänga av klockjäveln i sömnen när jag snoza. Vaknar med en ryck och kollar på klockan, 09.10 !!! Jag kom upp fort som fan, ut och satte upp stängslet, släppte hästarna. Tur att ingen krånglade. Sen va jag duktig och mockade tjockisens box.

När jag var klar i stallet började jag bli lite hungrig, så jag gjorde mig varma mackor till frukost. Mumsigt. Kollade på en film "Narnia - Prins Caspian" innan jag gick ut och gav hästarna lunch. Gick in och gav mig själv lunch. Kolla på en film till och nu väntar jag på att klockan ska bli så mycket att mamma hämtar mig och kör mig till jobbet.


Idol

Kollade just på reprisen till Idol. Temat var i fredags världens bästa låt. Några gjorde riktigt bra ifrån sig, och tyvärr så fick en som förtjänade att stanna kvar åka. Medans det finns folk som är i sämre klass som finns kvar. Sen så har vi Erik som är på en helt annan nivå än resten.

Jag började fundera på vilken låt jag tycker är väldens bästa låt. "The best" med Tina Turner tillhör defenitiv en av dem. Sen så gillar jag "Cool Rider", vet dock inte vem som sjunger den, men man hittar låten i Grease 2. En tredje lår jag tycker är ruskigt bra är en som fått ett eget inlägg här i min blogg, "You belong with me" med Taylor Swift.

Hade jag kunnat sjung och fick vara med i Idol, med förra veckans tema. Så hade jag valt en av dessa låtar, om de fanns med i listan det vill säga.


min dag

Vilken dag, jobbade lite. Dom var verkligen hur trevliga som hälst där. Tyckte att jag inte skulle behöva jobba eftersom jag fyllde år. Så jag fick lite hjälp.

Sen när jag sluta gick jag och mötte Tessan och tjejen som har fått mina gamla tider, kollade in hur snygga dom va.

Påväg hem höll mina fötter på att dö, jag är verkilgen inte va att gå i högklackat.

Snygga men döden för fötterna

Birthday

Idag fyller lilla jag 19. Wiihoo

Får se om Erica klarar av sin plan eller om det blir min ursprungliga planering


Sorg

Kom just på en grej. Det är över ett halvår sen jag träffade flertalet av de personer som har varit mest betydelsefulla i mitt liv. Vissa har jag träffat, ibland av slumpen, ibland planerat, då vi båda kunnat. Men så många av de som har gjort mig till den jag är, fått mig att våga vara den jag är och inte ändra mig. Har jag inte träffat sen vi tog studenten. Mina bästa vänner som jag levt ihop med, de som har kunnat se på mig att något är fel utan att prata med mig.
Saknar alla dessa personer så extremt mycket.

De som inte är med på bilden som är mina nära betyder inte mindre, likadant med de som inte helt syns. Men det var den bästa bilden jag hade.

Work

Hej.
Nu är jag hemma igen efter att först haft ett möte på Tant Grön. Sen gick vi runt och presenterade mig, och sen så har jag jobbat lite. Fick gjort lite nytta i alla fall.
Var en snabbis på stan sen, köpte ett par riktigt häftiga leggings, bild på dem kommer senare. Sen köpte jag en ny mascara för min gamla är slut, vilket jag inte märkte föränn i morse.
Sen eftersom det har blivit riktigt kallt och jag fryser om öronen och inte kan ha mössa med min tofs så har jag köpt ett pannband.

När jag är nästan hemma så ringer Therese och höde hur det gått för mig idag. Så jag pratade lite med henne. Sen så har såklart min älsklinmg fått lite uppmärksamhet.

Men nu är det så att jag har kallt i mitt rum så jag har vart ute och hämtat ved, så nu försöker och joppas jag att det tar sig i spisen.

gammal bild från studentveckan


Tarzan

När jag vaknade till av att första klockan ringde så märkte jag att sötnosen kom och la sig hos mig. Vad jag älskar honom. Sen har han vart hos mig hela morgonen så det tar emot lite och lämna honom själv nu när man ska iväg till jobbet. Men får trösta honom när jag kommer hem.
Nu har han lagt sig i min säng igen <3

Borås

Nu har jag kommit hem till Borås igen. Det va ett tag sen sist. Men ändå kände älsklingen igen mig, han har gjort mig dag, LÄTT.



Gick upp tidigt som tusan i morse, hade öppningen på Statoil. Fick snackat lite med chefen om personalkort som förhoppningsvis kommer om ca en månad kanske tidigare. Så nu kan man nog äntligen få lite mer rabatt än tidigare. Vi fick även nya scheman från vecka 47-50. Så nu kan planera lite framåt också. Jag har fyra dagar varje vecka de två första veckorna. Sen har jag tre dagar de sista två veckorna.

Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp ganska tidigt imorgon. Ska bara lägga in lite mer ved i spisen så jag inte fryser så mycket sen.

Längtan

Längtar till helgen. För att förhoppningsvis finns det någon som vill vara med och fira min 19 års dag. Jag fyller i och för sig på fredag men jag får fira på lörsag i stället. Jag ska ju jobba fram till 22 på fredag i Borås, och där känner jag ju inte så många jag kan ut och festa med.

 

Sen så hoppas jag att nyår blir så som Amanda planerat. För i så fall kommer nyår bli fantastiskt kul. Wiiihooo


RSS 2.0