Lost in Space

Fy vilken bakvänd dag jag har haft. Har haft för mig hela dagen att det är fredag, men nej det har ju vart torsdag.
Vaknade på ett av det värsta sätten när man har sovmorgon. Det vill säga att man är pigg klockan 5 på morgonen när man har möjlighet att sova till 11.

Egentligen så borde det inte vart något problem att gå upp klockan 5, eftersom jag egentligen skulle haft öppningen idag. Men sen min kära mor fick för sig att klämma sig mellan en contenier och en conteinerdörr som håller på att smälla igen med full kraft, så har hon inte kunnat jobba. Då hon inte kunnat röra armana så som man behöver på jobbet. Vilket också betyder att jag har fått ta hennes tider. 14-19 igår och 16-24 idag.

Så eftersom jag inte riktigt vart mentalt förberedd på stängning så har jag blandat ihop en del ikväll. Men som tur är så har kunderna bara skrattat åt mig.

En liten rolig grej hände faktist. Det kom in en kvinna som skulle ha nya torkarblad, men efter två köp och två returer kom vi gemensamt fram till att hon nog får gå in till en specialist som har mer koll på sånt för att få rätt. Senare på kvällen dyker denna kvinna upp igen tillsammans med en arbetskamrat för att kolla till mig så jag inte har några problem, eftersom man är själv på kvällen. Och jag kan ju säga att det skulle inte vara någon som skulle få för sig att försöka något när de va där. Man skärper sig när det står två poliser och pratar med kassörskan. Och att det sen kommer en Securitas vakt gör ju min säkerhet inte sämre. Säg den smitaren som skulle försöka sig på något när både polis och securitas finns på plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0