Hästproblem

Idag fick vi det slutgilltliga svaret: Accord har fått sin sista chans. Om några veckor kommer det inte finnas någon mer Accord på Naturbruksgymnasiet i Dingle.
Acce du kommer alltid att finnas i våra hjärtan <3


Bilden är tagen 12 dagar innan Accord fick fösta dåliga diagnosen, hov- och kotledsinflamation


Sen så har det hänt något riktigt tråkigt på eftermiddagen på Stärken. Maija gick över när hon stegra med stallchef Sofia på ryggen. Det ska tydligen ha sett riktigt hemskt ut (förvånar mig inte), men Sofia ska ha haft riktigt tur. Men en ambulansfärd blev det. Får se imorgon hur det har gått med henne, hoppas hon mår bra under omständigheterna.


Maija, unghästen som stegra över


Stallchef Sofia som satt på när Maija stegra, och hamnade under hästen.

GG i veckan

Eftersom det har vart GGs näst sista vecka öppen så har jag vart där två gånger. En gång nykter, i onsdags(skulle ju ha lektioner dagen efter, jag gick på alla *stolt*), en gång i fredags då jag drack lite, hade faktist inte så mycket pengar, och hade ingen lust att bli bakis.

Onsdag 11/3

Här är jag och Amanda med några hon kände, eller nått

Onsdag 11/3

Älsklingsflickan Amanda och jag

Onsdag 11/3

Marie, Rebecca, Rebeccas kompis Jensen, Amanda, jag

Onsdag 11/3

Rebecca och Marie <3

Onsdag 11/3

Viktigast på denna bilden, den söta tjejen längs fram  PP<3

Fredag 13/3

Älskade flickor, Linnea, Amanda och lilla jag

GörBraDag

Lite sent att skriva om måndagen men ändå, internet har inte fungerat som det ska.

Det va GörBraDag, och i och med det så var vi lediga. Jag var en sväng i Jullans klass och prata om Polen-resan jag va med om för snart ett år sedan.

Det va väldigt kul tycker jag, roligt att man kunde märka direkt att de fick något att funderar över. Hade vart väldigt kul om jag kunnat få redan på vad alla i klassen tyckte och tänkte om det jag sa. Jag fick en del beröm, hoppas jag får komma till andra klasser också. Jag tycker bara sådant här är kul, men skulle jag komma igen skulle jag be om lite reseersättning, eller nått. Fast jag skulle nog kunna göra det utan också, bara för att jag älskade känslan av att folk lyssnade på vad jag sa, och reagerade.

En annan sak som jag tycker är lite komiskt är att jag var den som fick hela klassen att vara tyst en hel lektion. Det har tydligen aldrig hänt innan. *STOLT* haha



Jag utanför den vackra byggnaden Wannsee i Tyskland

Pappa <3

Min pappa är bara för rolig ibland. Han brukar bli så arg när han får hora att mamma bjudit oss på cider och sånt hemma hos henne. Men idag så fick jag vin till maten (maten va i och för sig inte så god, inte vinet heller men ändå). Sen när jag inte ville dricka mer vin för det va inte så gott ändå, så kom pappa på att Angelica har cider som tydligen skulle vara god och blanda med vin. Det var den, så jag e lite smått lullig. Men det skulle däremot inte förvåna mig om min far har huvudvärk imorgon. För eftersom jag inte tyckte om vinet fick han ju dricka upp flaska själv, sen så drack han ett glas blandat med cider också, sen så tror jag att han tagit lite rödvin också. Blir han bakis så är han inte rolig och ha och göra med imorgon, då åker jag hem tilla mamma.



En del av Carina, Pappa i mitten och hans lillebror Niklas, sen ser man halva farmor. Bilden är tagen på Julias konfimation 2008, av kusinen Beatrice

viskleken = avsky

Nu på kvällsmaten så fick några för sig att vi först skulle göra elektrovågen runt bordet, det va jag med på det är ju lite kul. Sen en vanlig våg runt bordet, det kan också vara lite kul. Sen satte de igång med viskleken, och jag avskyr den leken. Jag har aldrig gillat den, inte så länge jag kan minnas. Jag palla det inte, hade tänkt va lite social idag. Eftersom det är sista kvällen innan långhelg, men ne, jag kan inte sitta kvar vid bordet och göra något jag hatar. Jag kan heller inte sitta där och inte va med, det skulle bara kännas fel. Så jag gick till mitt rum får se om det händer något i korridoren sen, när alla kommit från matsalen...


varför?

Varför ska jag plåga mig själv hela tiden?

Kan jag inte bara försöka att läka? Tydligen inte, för så fort jag är nästan helt läkt ska jag dit och rota. Och vad händer då om inte att det jälva håler går upp igen. Kanske inte lika mycket varje gång, ibland lite mindre och ibland lite mer.

Varför var jag tvungen att kolla vilka veckor? Nu är jag bara jävligt sur och besviken på dig, även om jag säger att det är bättre. Fast det är bättre men jag önskade att du hade kunnat säga något tidigare, i stället för att lura mig så som du gjorde. Det vet jag att du gjorde, jag gissade det då men nu vet jag säkert. Jag vet inte hur många gånger jag sa till dig att va ärlig, hur mycket det än sårar. Så känns det så mycket bättre sen, för oss båda.

Jag vet inte om du någonsin kommer att läsa detta, men jag behövde skriva av mig. För annars går jag in i den deprimerade bubblan jag vart mer eller mindre inne i, de senaste 7 månaderna.
Egentligen lite längre, men då inbillade jag mig lycka. Det är snart ett år sen jag upplevde lycka. Men den kommer väl snart igen, hoppas jag i alla fall.
Om jag bara inte vart så kräsen hade jag nog redan vart lycklig, men du visa vad jag kunde få, och jag vill inte nöja mig med mindre.



varför inte?



bland känns det som om du hugger en kniv i mig och vrider om. Varför kan jag inte få leva mitt liv? Vad har jag gjort dig? jag börjar undra om jag verkligen förtjänade den tiden...

hemskt och sen roligt

Min Lördag

Jag vaknade hemma hos pappa. Sen såg jag och Julia på High School Musical 3, den va rätt okey, lite sega låta emellanåt men helt okey. Sen tog vi in en del ved. Efter middagen så åkte jag med bussen och tåg till Dingle för fest.

När jag kommit till Dingle och skulle gå till festen, så gick jag till huset för jag hade fått för mig att det va där festen va. Men ne, det va den inte, den va i byggdegården. Så när jag gick vägen mellan ica och tågstationen så hörde jag att några gick bakom mig. Inte så läskigt men sen hörde jag hur de skyndade sig för att hinna ikapp, då började jag gå fortare. Sen hörde jag den ena killen säga "Du håller och jag ..." vad han skulle göra höde jag inte. Men det räckte för att jag skulle bli riktigt rädd. Så jag tog upp mobilen och ringde Amanda, då sluta de följa efter mig. Men Amanda hörde att jag va rädd, så hon skyndade sig att möta mig, tillsammans med Malin som hade kunnat slå ner dem om det hade vart så.

Sen på festen var det ganska kul. Vid ett tillfälle skulle jag ta toaletten för Amanda innan några andra tjejer. Så jag sprang fram och tog tag i handtaget och stanna, i alla fall överkroppen. Men benen fortsatte, sådratt på backen och nu har jag en lårkaka och ett blåmärke som gör jätte ont. Kan inte sitta utan att känna av det.

Sen när jag skulle gå till rummet så hade jag väldigt tur. För securitas va inte där, men när jag låste upp dörren till ettan hörde jag bilen komma.


En gött dragen Erica <3 och en suddig Fransson

RSS 2.0