Mönstring

Så äntligen kom dagen då jag skulle mönstra. Svårt att sova kvällen innan såklart. Upp tidigt som fan för att ta 337 kl 06:33 till Stora Höga. Så jag tänkte att eftersom det är tidigt som faan så är jag själv på bussen, haha, då hade jag glömt pendlarna och alla som går i skola i Göteborg som börjar 8. Så när man kommer på röd i Stora Höga så är det nästan fullt. Jag hoppade av på teminalen eftersom jag va en kvart tidigare än beräknat. Tog spårvag 11 till Käringberget, hittar en kille som också ska mönstra så vi går till Pliktverket ihop, trevligt trevligt.

Kommer in på mönstringskontoret, får en liten snabbgenomgång och skåpsnyckel (106) slänger in väskan och jackan i skåpet och går upp till provsalen. Gör det krångliga provet, går ner till väntrummet där sjuksköterskan tar han om mig. Gör alla möjliga hälsotester, gör även styrketestet som jag kuggar totalt på. Skickas vidare till psykologen efter många om och men. Snackar med henne. Sen är det dags för lunch, behöver vägbeskrivning till matsalen (haha). Sen när man väl kommer till byggnaden så visar en kille som gör lumpen (ganska snygg sådan) vart jag ska gå. Väl inne i matsalen måste jag fråga vart man tar tallrikarna och sånt, en hel vetenskap det där. Tog fisk för den såg godast ut. Sätter mig och äter själv, sen så kommer det en trevlig kille från Västerås(tror jag det va) tyvärr har jag ingen aning om vad han hette. Snackade lite med honom innan jag gick tillbaka för att göra cykeltestet. På det fick jag en 4, vilket är hyffsat bra tror jag, eller hoppas jag om inte annat. Sen så var det sista kontrollen hon sjuksköterskan, och så fick jag åka hem till skolan.
Även om det gick skit på den fysiska så har jag kanske en chans att komma in i lumpen ändå, just därför att jag fick ett träningsprogram så jag ska komma i form, och så ska jag ringa om ett halvår så får jag komma tillbaka och göra om fystesterna. Detta är något som bara tjejer får göra, därför att dom vill ha in mer tjejer i lumpen. Killar kaseras med en gång, hiihii.

Långhelg

Så slapp det kommer att vara några dagar framöver. Kom hem från skolan idag, imorgon och på söndag kommer jag typ inte göra någonting. På måndag så har vi GörBraDag så då är vi lediga. Tisdag ska jag med Sofia (Stallchefen) till Stenungskolan och svara på frågor om Dingle i kapprummet några timmar. Och på onsdag ska jag mönstra.Hoppas jag kommer tillbaka till Dingle så jag hinner va med på buggen, jag bara älskar det nu när det har kommit killar som kan dansa, Kalle och Kenny. Så nästa vecka är jag bara på lektionerna torsdag och fredag. På torsdagar så har vi historia hela förmiddagen, och biologi och ekonomi på eftermiddagen. På fredagar är vi på Stärken hela  förmiddagen, och denna dagen är det körning som gäller. Roligt, roligt

En sån dag..

Dagen började verkligen skit. Försov mig så jag missade frukosten. Går till en mattelektion där man inte fattar någonting, får höra sen att man kanske inte får det betyget man förtjänar. Bara för att jag inte kommer nästa vecka, för att jag ska mönstra. Detta fick jag reda på när jag frågade vad vi skulle göra nästa vecka så jag inte skulle bli för mycket efter. Så jävla arg blev jag, han kan inte sänka mitt betyg pga en lektion,  men han ska fan inte säga så. Lätt att jag ska snacka med Jonas om detta, i helvete heller att jag ska gå med på detta. Bertil är inte kompetent nog att lära ut matte, han kan matte men han kan inte lära ut.
Jag blev så jävla arg att jag skakade i nästan en hel timma. På fikat så fick jag höra av Amanda att jag inte skulle låta honom göra mig så arg, blev jätte ledsen när jag hörde det. Hon vet inte hur jag har det nu för tiden, och hon verkar knappt bry sig. Jag vet att hon också har det jobbigt, men hennes vänner behöver henne som stöd ibland också.
Dom enda som verkade bry sig var Dennis, som till och med gav mig en kram för att jag skulle lugna ner mig. Kunde inte göra det för då hade jag nog börjat gråta, allt hade nog brustit. Sen så brydde sig Ronja, inte på samma sätt som Dennis men på ett sånt sätt att hon förstod mig och att jag kunde prata med henne.

På gympan idag så spelade vi handboll, det var första gången i hela mitt liv som jag tyckte handboll vad kul. Det var Mikael och Christine som höll i lektionen, och Mikael kan ju handboll så han försökte förklara (förstod inte så mycket eftersom han pratar norska), men vi började spela och under tiden så bröt han och förklarade och visade så att man förstod. Han var jätte duktig med det, för han var så snäll och gav en tips på hur man skulle göra för att det skulle bli bättre.

Efter lunch så skulle vi prova studentmössor, det var väldigt rörigt. Men tillslut fick man det man ville ha. Sen så var det fika, och efter fikat så gick vi ner till stärken. Där hade vi en liten genomgång på visa häst vid hand och tömköring.

Klockan 19.00 började det bästa på hela dagen, buggen. Det var rätt segt i början, men sen när Kalle fick ätit upp sin mat så drog det igång. När det var sista låten så bjöd Kalle upp mig trots att det stod tjejer bakom och försöket bjuda upp honom. Då sa han till mig att jag var bäst och dansa med (*stolt*), hahaha. När vi gick därifrån så sa Kenny det också, lite kul asså med tanke på att jag inte alls är bra på att bugga igentligen, jag bara följer killen och för det mästa inte hänger med på det han för. Men det är kul ändå, älskar att dansa så jag somnar inte alls lika arg som jag skulle vart om det inte hade hänt något riktigt kul.

Funderingar/Känslor

Jag vet seriöst inte hur länge jag orkar låtsas vara glad. För tillfället sitter jag bara på mitt rum och orkar ingeting, knappt ens kolla på film. Vet inte hur länge det kommer att vara så här, snart brister det väl.
Hur mycket skit klarar man som männsika?? Det är en fråga jag gärna skulle vilja ha svar på. Fast kanske inte hur människan i sig men hur mycket skit jag klarar innan jag bryter ihop totalt. Jag måste nog gå och prata med Ellinor, innan jag börjar bli riktigt elak mot mina vänner. Känner redan att jag börjar bli kort mot dom, men det är ju inte deras fel, men det kan dom ju förstås inte veta. Eftersom jag inte sagt någonting. Har pratat om olika delar i mitt liv som känns jobbigt, men det finns inte en enda som vet exakt allt. Eftersom det inte är alla som förstår. Känner att det inte finns någon som vet allt om mig längre, och det kommer det nog aldrig att göra igen. Den tiden är förbi, det kommer att finnas dom som vet mer än andra men ingen kommer att veta allt
.

Helgen ^^

Det har vart fullt upp denna helgen kan man lugnt säga. Eftersom jag fyllde 18 i torsdags så var jag och Amanda på krogen i fredags. Måste ju ut så fort som möjligt

Vi började på Harrys, segt och tråkigt va det där, köpte två cider för 70sek. Sen så skulle vi se vart allt folk va, då gick vi förbi Cheers men där va det mer dött än Harrys, Amanda behövde kissa men GG öppnade ju snart. Vi var först in, köpte en cider för 44sek, god som faan va den och man fick lysgrejer oxå. Sen så bjöd Amanda mig på en rosa pantern, den var inte jätte god men det gick. Lite senare blev jag bjuden på en jätte god sur drink, och någon shott som smaka skit, men blir man bjuden så. Jag fick även en till såndär sur god drink, sen fick det räcka med drickandet för min del. Va lite småbusig och strula med tre killar denna kväll, två på GG och en på bussen hem till Dingle (aldrig åka buss hem själv igen). På korgenstrulen så va den ena från Dingletrakterna tror jag, ingen aning vem det e men han har tydligen vart på Dingle en del, han kysstes bra men va inte jätte snygg (jag dissa honom när ville följa med till rummet sen), den andra krogenkillen hade jag spanat lite på innan (dissa honom i Uddevalla), sista killen va ful som stryk och honom strula jag med bara för att han skulle va tyst (dissa honom på väg till mitt rum, sa att han kunde följa med till skolan om han ville men in på mitt rum kom han inte, då gick han av någon anledning).
Det va min fredag och fredag/lördag natt. Kom till Dingle kl 3 kom inte i säng föränn halv 4 eller senare kommer inte riktigt ihåg.
Upp igen halv 6, busse till Flyinge gick 6.15.
Kom ner till bussen halvfull, alla trodde jag var bakis. Hade inte ens kommit till det stadiet än. Hade ingen huvudvärk men mådde ganska illa större delen av dagen.
Hade jätte kul på bussen dit och hem, även riktigt kul på Flyinge. Fick se mycket häftiga grejer, men coolast va nog katten. När vi hälsa på den så tog den upp tassen och det så precis ut som om den sa "Tja" eller "Chilla", helgrym katt. Ett roligt sammanträffande var när dom visa Al A Celle, dom hade samma låt som vi hade på vårat Öppet hus. Det blev skämtet sen, att dom hade ringt Joans och frågar vilken låt vi hade haft.
På skolan sen så skulle vi sett på film, men Erica skulle duscha först (runt 11 men hon kom inte in i duschen föränn halv 1 fick jag reda på idag) och medans jag vänta på att Erica skulle knacka på så slockna jag, och va utslagen tills runt 10 idag. Då la jag mig skönare och sov till halv 1. Sen var jag tvungen att dra mig upp, drack en burn för att inte somna direkt igen, och satte på "Pocahontas, resan till en annan värld". Gick upp och mötte Amanda vid tåget, och gick till ica på tillbaka vägen. Sen så satte jag mig här och började skriva detta.
Nu ska jag nog kanske se om det finns något kul och göra här eller plugga med amanda till religionsprovet vi har imorgon.

Dennis tycker om oss

Dennis Borg

Anna hon säger att vi ska lyssna på Kristin, men det är något vi inte förmår. Thomas han säger att Kristin hon har rätt, men det är något dom inte förstår.
Vi sitter i en vagn och drömmer oss bort, när Dennis kommer farande å ropar: Hey, så kom igen, fastän ni é tjejer får det va okey.

Dennis tycker om oss, å vi vet att det é sant, a, a, ant. Det finns ingen annan som orkar med oss lika grannt. Dennis tycker om oss, å fast han är nonchalant, a, a, ant, é han den vi gillar, å han käner likadant. Det é sant!

I plugget så pratar vi med Dennis varje dag, å varenda en vill vara hans tjej. Men det é någonting som Thomas inte vet om, att Dennis har en bild av mig.
Vi sitter på en häst och drömmer oss bort, när Dennis hoppar banan runt, han säger: Hey, så kom igen, det é ju faktist ganska lätt.

Dennis tycker om oss, å vi vet att det é sant, a, a, ant. Det finns ingen annan som orkar med oss lika grannt. Dennis tycker om oss, å fast han är nonchalant, a, a, ant, é han den vi gillar, å han käner likadant. Det é sant!

Allt vi hört om hästar var en hemlighet, tills vi träffa Dennis och börja här.

Dennis tycker om oss, å vi vet att det é sant, a, a, ant. Det finns ingen annan som orkar med oss lika grannt. Dennis tycker om oss, å fast han är nonchalant, a, a, ant, é han den vi gillar, å han käner likadant.
Dennis tycker om oss, å vi vet att det é sant, a, a, ant. Det finns ingen annan som orkar med oss lika grannt. Dennis tycker om oss, å fast han är nonchalant, a, a, ant, é han den vi gillar, å han käner likadant. Det é sant!

Skriven av Thyra Hindgren, med vissa justeringar av hennes underbara klasskamrater

Funderingar #2

Öppet Hus fixade vi galant. Jag var inte alls så nervös, och allt gick så bra. På sången vi sjöng för Dennis hade vi fått tillsägelse av Thomas att vi bara fick sjunga en vers och en refräng. Men det ville ju inte vi, vi ville sjunga hela låten, och Janne visste ju inte. Så Thomas blev lite arg ett tag, kastade till och med in ett risdpö i ridhuset men vi bara fortsatte. Pappa kom först halv 12 när showen börja 10 och höll på en timma, för min del hade jag inte blivit lika besviken om inte hade kommit överhuvudtaget.

Sen så började lovet, jag åkte inte med pappa hem på lördagen, palla inte det.
På söndagen så åkte vi till huset i Ucklum och packade e del.
Måndagen på lovet slappade jag,och så åkte jag och mamma och handlade.
Tisdag åkte jag och Julia till Uddevalla, där Amanda hämta oss för vi skulle till Torp, och Julia fick prova en masssa kläder.
På Onsdag fick jag ansvaret för att Max skulle röra på sig. Vi (jag, Amanda, Ronja och Ajja) hade igentligen bestämt att vi skulle åka till Dennis, men det gick inte för vi fick inte tag på någon bil. Vilket va jätte tråkigt, och som jag har fått reda på nu gjorde Dennis besviken å lite ledsen.
Torsdag så var jag med på Julias ridlektion, jag hade Bandit det gick super.
Fredag en ren slappdag.
Lördag så tog vi det lungt och mamma fixade fin middag på kvällen.
Idag söndag har jag åkt upp till Dingle igen, var jätte tråkigt först. Men sen så kom Amanda så satt jag nere på hennes rum en stund, sen på Ericas rum, och sen så gick vi upp till Franssons rum och kolla på film. Det var en del mellanlandningar men det blir för jobbigt att skriva om alla.

RSS 2.0