Hästskötarexamen

Nu har jag bestämt mig. Jag ska försöka ta hästskötaexamen, så jag blir diplomerad hästskötare. Hade inte tänkt ta den innan för jag hade inte råd att lägga ut 1500kr denna våren. Men det löste sig för gymnasienämden har bestämmt sig för att betala den för oss. Det är ju ändå en hästutbildning.

Prata med Thomas om det tidigare idag, nämnde då för honom att jag tänkte köra istället för och rida. Då sa han att det hade han gissat. Jag körde ju på Öppet Hus så, och vi får ju göra det och det syns inte. Thomas sa nämligen något om att det måste va tre stycken som skulle köra-upp om man skulle få ha det alternativet? Vet inte om jag fatta det rätt, men i vilket fall så bryr jag mig inte för vi är nog minst 4st som ska köra. Jag, Amanda (eftersom hon inte får rida), Karin (Eftersom hon bara har körning då hon är NV) och Maria som inte vill hoppa typ Barberini eller Louis. Det e en an anledningarna till att jag val körning också, det finns fler hästar jag inte sitter upp på än det finns hästar jag kan tänka mig rida på. Och så finns det bara en jag hoppar. Det finns ingen chans att jag skulle klara examen om jag hade ridit.

Thomas berätta även för mig på vad han va orolig att jag inte kanske skulle klara på hästskötarexamen. Han lita på att jag skulle klara körningen, och med lite repition all teori. Men han va lite orolig för tömkörningen (blev fundersam om det e med?), longeringen och visa häst för hand. Men det är nog inte så svårt, och sen så går vi ju igenom en del av det på torsdag efter lunch och innan ekonomin.


Hästen Leon, med mig som kusk och Thomas som groom

Kul grej

Är absolut inte mannshatare men denna är ändå lite rolig

Beskrivning av mannens två hjärnhalvor:
On the left side, there´s nothing right
But on the right side, there´s nothing left!

Projekt(urk)arbete

Sitter här med den där j***a raporten som ska lämnas in imorgon. Orkar inte, är inte ens säker på att jag får något betyg ändå... Det har ju inte gått att få tag på handledaren, om man inte ska hoppa på henne i matsalen eller ringa hem till henne. Vilket jag faktist inte har så stor lust att göra. Aja det får gå som det vill med denna jävla skiten. Säger dom att jag får ta och göra om den så visst för mig men då ska jag göra något enklare. Lasttäna Max, skulle gjort det fån början, hade vart så mycket enklare.

Funderingar #4

Kommer ner till mitt rum efter att ha kollat på sesongspremiären av House. Och sätter mig vaid datorn såklart, så skriver mitt ex lillasyster till mig. Vad jag tycker om henne, så söt och go har hon vart de gånger jag träffat henne. Hon berättade även vissa saker när det tog slut mellan mig och Marcus som gjorde att det gjorde mindre ont.

Så idag så sa jag till henne att on skulle hälsa deras mamma, och så fick jag mammans msn adress. Fick inte pratat med henne så mycket. Men ändå rörde det upp en del känslor inom mig.

Är man väldigt elak om man säger att man saknar hans syster och hans mamma, som va så snälla mot mig, än honom som gjorde mig så ledsen?
Tagen på Råön i stenungsund, midsommar 2008

Försöker intala mig att jag kommit över honom, men jag tror nästan att man inte kommer över den gamla helt förän man har hittat någon ny... och tyvärr så har det inte kommit någon som rört vid mitt hjärta på det sättet. Eller ja det har kommit några som var nära, men som sabbade det.
Däremot har jag hittat några som jag tycker verkar vara helt underbara vänner, tyvärr känner jag inte alla så jätte bra. Men man vet aldrig vad som händer i framtiden

Tagen på Spekeröd Parken när Snowstorm spelade den 13 deceber 2008

Balklänning #2

I torsdags va jag och mamma i Göteborg för att kolla balkänning till mig. Vi skulle antingen köpa en eller kolla mönster så mamma kunde sy en.

Innan så hade vi frågat Ulrika om hon viste någon bra affär, hon tipsade oss om en vid NK som låg bervid ett rosa hotell. Okey, den affären skulle vi leta efter.
Så vi springer runt där och letar, så hittar vi en balklänningsaffär. Jag provar en jätte fin grön klänning där inne, som jag ber de hänga undan. Man ska ju inte köpa första bästa klänning.
Till slut frågar vi om vägen. På väg till affären ser jag en jag hört om av Michalea, typ en fantasy-bokhandel, att gå in är ett måste. Det slutar med att vi köpt en bok för 39kr.
Vi hittar affären vi leta efter, oj vad många fina klänningar. Vad profitionell hon som är där va. Jag provar många klänningar jag gillar. Hitta en jätte fin rosa, en sån skulle jag vilja ha om jag gifter mig, men den passade inte för studentbal för mig. Men jag hitta en röd fantastiskt fin klänning, inte en traditionell klänning. Men så mycket jag så att det finns inte. Den köper jag, sen att det va en av de dyraste klänningarna jag provade med sina 2500kr med en sjal till, brydde jag mig inte om. På väg tillbaka till centralen där vi skulle möta Julia, blir vi påpackade varsitt Parlino kontantkort och varsinn gul Parlino-tomte. På femman så går vi förbi Wedins där de har REA och jag hittar ett par skor som passar perfekt till klänningen förr 99kr, dem pröjsar mamma för. För mina pengar är slut.

Detta är min klänning, accesoarerna till kommer att vara svarta, vilket är riktigt snyggt.

Funderar på frisyr och smink nu, men det kommer antagligen vara svallande lockar i en fin uppsättning, och sotade ögon med röda läppar

Första Lovveckan xD

Ibland har man tur. Dessa veckor har faktist vart ganska bra, först två veckors APU som var fakrist riktigt roliga även om jag inte fick rida något. Sen så började mitt två veckors långa spertlov. (hehe) Så istället för att lata mig så har jag åkt till skolan för att få lite vettigt gjort, när man kan sitta på resursen hela dagarna. Eftersom man inte har några andra lektioner. Gött som aset.
Så igår (måndag) fick jag gjort klart Judendom-arbetet till Religionen, så jag skull kunna få ett betyg. Sen så började jag på det egna arbetet i religion så jag har möjlighet på VG. Det gjorde jag klart idag, och fick lämnat in det. Nu är det bara vänta och se vad det blir för betyg.
Idag så har jag även gjort klart kompliteringen på krönika-analysen. Jag fick även arbetsuppgifterna som man ska ha för medeltidsarbetet i svenskan. Gött att jag börjat beta av allt jag har kvar i svenskan.
Jag satte mig även med att jobba med mitt cv, har ju ett cv på svenska som jag fixade till lite. Sen så skulle jag översätta det till engelska, lätt som en plätt tänkte jag. (Luring för mig där) Va inne på google översätt och tog stycke för stycke. Sen så bad jag Therese kolla det, hon börja knappt, sa bara att be Helena i stället. Okej tänkte jag. Efter fikat frågade jag Odd, och han ändrade på MYCKET, det var inte mycket som va rätt (haha). Sen när Odd gjort sina två kollar, s gick jag med CVt till Helena. Och även hon ändrade på en del. Så nu är det bara för mig att ändra om.

Det är inte lätt när det är svårt, när man är liten å kåt i en gul gummibåt.


Eller som vi sa på tvåfikat. Som slogan till BRIS Bananernas Rätt I Samhället
Får du inte upp han, så vill han inte!

(detta gällde när du öppnade bananen, även om du säkert tänkte på något annat)

RSS 2.0