Längtar

Löning idag tydligen, jippie. Nu ska jag bara vänta på att Julias grejer ska flyttas från rummet där uppe, och sen att jag och mamma åker till IKEA och köper en ny säng till mig. Får ju inte ta med mig dubbelsängen upp igen, och vill inte gå tillbaka till en 90 säng nu när jag vant mig att kunna ta plats. Haha.
Får nog ta att köpa lite nya bokhyllor till mina kära böcker, och några snygga lådor man kan ha under sängen. Längtar tills jag får ett eget rum jag kan inreda igen, köpa grejer till så jag slipper köpa massa när jag flyttar hemmifrån sen.
Hoppas bara jag kan slänga ut en del som finns i rummet nu som jag verkligen inte vill ha där, till exempel sminkbordet som mormor hade, som Julia absolut skalle ha när mormor dog. Bort med skiten, och keaborden vill jag inte heller ha. Aja får diskutera det med mamma. Den gamla datan ska ju slängas ut så då får vi ju lite mer plats.

tankar

Kom och tänka på ett talesstätt när jag satt här vi datan och kolla runt lite på internet. "Insidan har sin glans, men utsidan ger insidan en chans" (är osäker på om detta är rätt, men syftet är samma).

Jag vet med mig att när det gäller killar är jag väldigt utseendefixerad. Men bara för att jag tycker en kille är snygg/söt/vacker m,m så behöver inte det betyda att alla andra tycker det. För det är en sak, jag ändrar mig inte när jag sagt att någon är snygg ect, även om jag får höra av andra att dom tycker presonen inte alls ser bra ut, så skiter jag i vad dom tycker. Jag har mina åsikter, och tycker man om någon är den personen alltid fin i ens ögon, ALLTID! Även om andra peroner inte förstår så tycker jag att dom kan vara tysta och låta personen vara, och för den som får komplimangen av någon du tycker om. Tacka om du vill, eller ge en komplimang tillbaka om du hällre vill det, eller bara le och va glad över att det finns någon som låter utsidan vara en spegel av insidan i deras ögon.

hemma igen

Nu har jag kommit hem från Stockholm, och inte lyckades jag med och gå vilse heller, haha. Men det kan vara för att det va väldigt enkelt att hitta. I ena änden av Sveavägen var Sergelstorg och i andra änden bodde Michis.

Första dagen så var vi på hela tre olika caféer, och fika, sen var vi en sväng utanför Stockholm också. Jag kan bara säga det att det är jättefint på Gräddö när solen går mer över havet.
Andra dagen spenderade jag och Michaela på Naturhistoriska Riksmuseet, det var intressant, kul och väldigt seegt när man sett allt på museet, men ändå var tvungen att vara kvar då man köpt biljetter till en Cosmonovabio kl 17.35. Betala för biljetterna runt 11.50, men det var ändå värt det tycker jag.
Tredje dagen jobba Michis så jag gick lite på stan, på Drottninggatan och Sergelstorg. Köpte då två linnen och en t-tröja, kollade även på en klänning som jag först var osäker på men som jag sen köpte igår när jag var en sväng till på Drottninggatan.
Så på fjärde dagen va jag som jag redan nämnt en sväng på Drottninggatan medans Michis jobba. Vi var även på Collage och kolla när dom fixade till lite (ibland är det bra att känna snickaren). Vi ar även på bio, Harry Potter och Halvblodsprinsen såklart, den var riktigt rolig faktist. Jag och Michis var de enda som skrattade ett antal gånger, har vi konstig humor?
På femte dagen så blev det inte mycket mer än och packa och gå till centralen, eftersom mitt tåg gick 11.07 och jag ville som vanligt va ute i god tid.

Så nu blir det till och jobba i två dagar, sen kommer en vecka som skulle behöva mer veckodagar.

Från måndag till torsdag ska jag hinna med att träffa Tommi några dagar i Broaryd, åka till Amanda i Trollhättan några dagar, och det hade ju inte skadat om man kunde träffa pappa några dagar också. Försök få det till och gå ihop. För på fredagen ska jag u till Strömstad och fira Cecilias 18årsdag. Det kommer förhoppningsvis vara riktigt roligt.
Sen så kanske man får ta och ringa systern och höra hur hon haft det första skolveckan som börjar på måndag.


Heta Michaela och jag på Cosmonova när vi såg en 3D film

muppidupp

Halloj.

Nu har jag då jobbat i tre dagar, bara en dag kvar och sen är det måndag. Och alla vet ju nu vad det betyder. Lilla jag åker till stora huvudstaden. Får packa imorgon innan jobbet som börjar kl 14, eftersom min buss från Stora Höga går kl 06.59 på måndag morgon och tåget till Stockholm från Göteborg 08.08. 4h och 50 min kommer det ta mig att åka tvärs igenom landet om inget oförutsett händer.

Men nu lite tillbaka i tiden. Jag fick träffa min pojke (lycklig). åkte till honom i tisdags, och hem i torsdags. Vi hann ha det riktigt mysigt, och Tommi blev lite sur på mig för att jag ställer upp för mina vänner och svarar i mobilen när jag igentigen inte har tid. Men det får han tåla, tycker ju om honom väldigt mycket och vi hade ju det väldigt trevligt ändå, nästan bättre efter att ha blivit avbrutna. Hihi.

tihi

Nu är biljetterna till Stockholm fixat, ska bara hämta ut dom. Sen så ses vi i Stockholm nästa vecka ^^ i alla fall måndag till fredag. Ska ju jobba lördag och söndag.

Så nu när detta är fixat hoppades jag på och få träffa pojken innan jag åker upp, men tydligen förstår han inte riktigt hur mycket jag saknar honom å skiter i om han inte riktigt har tid med mig. Jag kan kolla på och roa mig själv några timmar om det skulle behövas, bara för och få va nära honom. Så mycket saknar jag honom. Aja, får se vad han säger....

RSS 2.0