Övningskör

Igår hade jag min första körlektion på länge. Det gick verkligen super. Vi började med att kolla snabbt på om jag hade lärt mig det Mia sagt att jag skulle tänka på sist. Hon var lite nervös i början, men det släppte ganska fort, jag hade lite kontroll på bilen i alla fall.
När hon hade fått klart för sig att jag kunde växla och ratta på rätt sätt så började svårigheterna. Nu skulle jag tänka på hur man ska köra korrekt i rondellen vid stationen i Stenungsund. Det är inte det enklaste kan jag säga. Inte nog med att jag ska hålla koll på hur man ska köra i en rondell, det är ju ganska mycket trafik i just den rondellen. Fast det är jag ju van vid, det är mycket trafik i rondellerna vid jobbet också. Men i stationsrondellen är det ju flera övergångsställen du ska ha koll på också. Det tog en körlektion för att få koll på läget, men tydligen så tyckte Mia det gick bra. För imorgon ska vi köra i Kungälv, och de låter inte en träna i Kungälv om man inte har koll på bilen. Så att efter två körlektioner redan få åka och träna i uppkörningsstaden ser jag som bra respons.
Så jag hade en körlektion inplanerad imogon mellan 10-12. Men så ringde Mia mig idag, hon frågade om jag ville ha en tid imorgon för och bromsträna tror jag det var. Jag skulle i alla fall köra med en lärare som har vart provnisse på halkbanan, och tycker han jag klarar mig bra imorgon så kommer jag göra halkan 5 feburari. Jag hoppas han godkänner mig. För sen är det riskutbildningen jag ska gå bara, och sen är det bara uppskrivningen och uppkörningen och klara. De svåraste momenten i körkortet, men fortsätter jag i samma takt så lär ju inte uppkörningen vara några problem. Teorin tror jag inte jag kommer ha så mycket problem med, får jag bara lära mig fordonskännedom, och säkerhetskontroller, och uppfriska mitt minne på resten så kommer det gå galant är jag säker på.



Jag satsar på och ha körkortet innan påsk!

ny vecka, nytt liv

Nästa vecka har jag ganska mycket planerat. Imorgon måndag ska jag ha körlektion, tisdag ska jag jobba, har öppningen. Onsdag är det dags för min andra körlektion, och på torsdag har jag stängningen på jobbet. Fredag är jag faktist ledig, men på lördag och söndag jobbar jag, först en öppning och sen en stängning.

får se om jag skriver imorgon och berättar hue lektionen gick.

ny mobil

Igår så var jag och pappa iväg och förlängde mitt abonemang, och i och med det fick jag välja en ny mobil. Det blev en Sony Ericsson Cyber-shot, nämligen C903. Vi skrev på papprena som gör att abonemanget i fortsättningen kommer att stå på mig också.

Såhär ser min nya mobil ut:

Kanske inte så jättesnyggt med vit, men jag lovar den var snyggare vit än den där konstiga röd/oranga färgen som fanns och välja mellan.

Så nu håller jag på och försöka vänja mig vid denna mobilen.

Hos Pappa

Nu sitter jag här hos pappa och håller på och hostar ut mina inälvor känns det som. Jag föredrog att vara hes, vilket jag i och för sig har vart nästan en hel vecka. Men nu är det borta och istället hostar jag som tusan. Något av det jobbiga är att det inte är någon slemhosta, utan irriterat torrt i halsen. Får äta bafusin för att bedöva halsen så att jag inte känner hur det irriterar i halsen. Jag hatar att hosta, har mycket hellre ingen röst och är snuvig, än snuvig och hosta. Men jag får göra det bästa av situationen.

Ska ner till stan se också, ska köpa en extern hårddisk. För min gamla är full. Sen så ska jag möta upp pappa, och så ska vi förnya och skriva över mitt abonemang på mig. Så ikväll kommer jag roa mig med att lära mig en ny mobil och antagligen lägga över grejer på min nya hårddisk.



Och som vanligt när jag är hos pappsi så är min lilla älskling i närheten

Nyår 09-10

På nyårsafton så skulle jag åka upp till först Fjällbacka och sen vidare till Dingle. Så mamma körde mig till tåget innan hon började på jobbet kl 15. Helt okey tyckte jag, mitt tåg skulle ju gå 15.17. Visst jag fick ju vänta lite men det var bättre än och gå till tåget. Men kom tåget 15.17? Nej, det var försenat så det kom inte förän 15.39. Så jag blev lite stessad då jag och Linnea skulle byta till buss i Dingle mot Fjällbacka. Som tur var så kunde tåget köra in ganska mycket tid, så det slutade med att vi bara var 8 minuster försenade från Dingle.

Ronja party på förfesten



Väl hos Erica så får vi välkomstbål, god mat och trevligt sällskap av Erica såklart, Ronja, Karin, Jonas och Christian. Vi hade en riktigt trevlig förfest. Sen vid 19 tiden så skjutsade Karins pappa mig, Karin, Jonas och Christian till Dingle. På vägen dit ringer Erica Christian och frågar vart Ronjas mobil är eftersom den inte går att hitta hemma. Då nämner jag att Christian hade sagt till Jonas att gömma den, men det kom de såklart inte ihåg. Men den hittades såklart i Jonas ficka, vem har mest koll här?

Christian och Jonas party på förfesten



I Dingle så var vi i huset en sväng, för Jonas skulle byta om eller något. Sen drog vi vidare till byggdegården, till en hejdundrande fest. Den hade såklart inte riktigt kommit igång kl.20 då vi kom. Men den blev riktigt rolig i slutet på kvällen. Mellan 22-00 skulle jag säga att den var som bäst. Även om det var riktigt kul efter tolvslaget också någon timma, kanske två.



Jag party på byggdegården någon gång innan 12


Moi på tolvslaget, precis så som det ska va, två olika alkoholhaltiga drycker, cider och champange



Fick i alla fall två förslag om vart jag skulle spedera natten, men var inte på humör och kände inte för det, så jag sov själv i syrrans rum på skolan.

RSS 2.0