Sol

Idag har det vart jätte fint väder, dock har jag vart ganska seg. Så kom ut först på eftermiddagen. Men då stack jag en sväng till Stenungsund, blev att man satt ett tag på klipporna på Hawaii, sen när det blev för kallt med blåsten så blev det att sitta på torget en stund också.


Underbart

Har jobbat mina 8 timmar idag, och fick syn på att vi fått en ny glassort :) den liknar den gröna solero med små iskulor i en burk som fanns för runt 10 år sen. Och nu är den tillbaka, fast kulorna smakar lite som twister, och glassen heter calippo.
Självklart var jag ju tvungen att köpa en, och njuta av den i solen.


Quiz på Harrys

Ännu en gång har torsdagskvällen spenderats på Harrys i Stenungsund. Denna veckan gick det uruselt. Med bara 21poäng kom vi inte långt. Tur att vi redan är kvalificerade till finalen :)


Läsa

Drottningen är död och Rose Hathaway sitter fängslad för högförräderi. Hon har två veckor kvar att leva och för första gången i sitt liv är hon riktigt, riktigt rädd. Samtidigt befinner sig Lissa vid hovet i en livsfarlig kamp om tronen.
För att försöka rädda Lissa och bevisa sin egen oskuld måste Rose ta hjälp av Adrian och Dimitri, de två stora kärlekarna i hennes liv. Och snart ställs Rose inför den tuffaste utmaningen i sitt liv: att tvingas offra det som betyder mest av allt i hela världen...

Nu är det denna boken som gäller. Det är sista delen i Vampire Academy, och hela serien är riktigt bra.


Jobb

Nu är det full fart igen efter man vart sjuk. Är i och för sig inte helt frisk än, men ändå. :)
Hade stängningen igår, och så lärde jag upp Simon på hans första stängning. Idag har jag jobbat 11-19, och ska ha samma tid imorgon.
Så nu blir det sova, Natti


Bild till förra inlägget


Sjukling

Nu har jag vart mer eller minde sjuk i en vecka, inte för att jag brytt mig så mycket. Men hade inget annat val än att ta det lugnt de dagar jag har haft feber.
Men den är jag äntligen av med, så nu blir det full fart på jobbet igen :)
Det enda jag har problem med nu är halsen när jag ska sova, den blir så torr att jag hostar hela tiden, men ska försöka avhjälpa det med bafucin. Inte för att det slutar vara torrt, utan för att det bedövar halsen så man klarar av att somna.


Harrys quiz

Ännu en gång är man i Stenungsund, på Harrys med quizen. Det går inge vidare för oss idag :) men det är roligt ändå.


Swingfly

Lite bilder från Swingfly igår på Harrys Stenungsund


Utekväll

Igår var det party med Jenny mf. Började med att mamma körde mig till Statoil och där hoppade jag in i Jennys bil, så åkte vi hem till henne. Väl där fick jag fixat smink och håret på mig själv, och sen Jennys hår också.
Malin och Vicki kom till Jenny när vi höll på, när alla var klara gick vi till Sofia. Där fick vi lite att tugga på :) hon hade dukat upp en ostbricka och morotsstavar med dipp till, jättegott.
När vi var lagom runda om fötterna åkte vi ner till Harrys, där var det Swingfly som spelade, och så var det Harrys 18. Så med oss därinne ökade nog medelåldern till 20. Ganska mycket smått folk. Men det var ganska kul ändå.

Och så har jag åkt på världens dunderförkylning. Så ligger och kurerar mig med kamomillte och koksaltlösning :)


Stallet

Ännu en gång har jag haft hand om stallet :) Så nu har hästarna fått lunch, och påsarna är packade för imorgon.
Självklart är även Max box mockad och han har fått mat och vatten i boxen.
Men nu ska jag in och se om det finns något gott att äta.


Hästarna

Nu är hästarna ute, det är mockat för Max, hans mat är gjord. Och självklart är hela stallet soppat :)
Passade även på att sopa rampen till contenern, så den inte blir så hal om nu snön skulle få för sig att frysa. Sopade även rent på betongen vid bakdörren, så nu kommer det inte bli några problem med den om inte det kommer mer snö förstås.
När jag ändå vart så duktig med att sopa snö tog jag trappan in till oss när jag var igång.
Men nu ska jag äta lite frukost


Värme :)

Sitter i solen på hasselbacken och väntar på att jag och Jenny ska kunna åka ner till torget och äta lite frukost :)

Och självklart är Jennys hund Kotten med och solar sig


RSS 2.0