Gisladagarna

Följde med Michis till Gislaved igår, sen halvvägs från Borås kläcker hon ut sig att jag skulle haft med mig grejer för att sova över. Så jag fick gå in på ICA och handla det viktigaste: en tandborste, resten kunde jag klara mig utan, eller låna av Michi.

Inte nog med att hon glömde säga att vi skulle sova över, anledningen till att jag fick följa med är att jag e tjej, och Per (Michis "kille") har kämpat för att hitta en bra tjej till sin kompis Viita. Sist Michis bidrog med en tjej va det en som var för präktig och blyg.

Men vad jag kan säga om dagen är att jag fick defenitivt bättre beryg, tihi. Han är jätte mysig, så nu ska vi se vad detta leder till. Men att jag alltid ska "hitta" killar som bor så långt borta, haha. Men det ska nog gå bra, Viita är en sån där jätte go gille som det är omöjligt att inte vara glad med, eftersom han hela tiden skrattar och har ett sånt härligt skratt.

Natten mellan igår och idag var jätte mysig, vi prata större delen av natten, i alla fall tills det började ljusna igen. Och sen till allas förfäran så vakna jag 20 i 7. Men jag väckte inte Viita föränn 10 i 8. Sen gick Per och Michis upp runt 9. Benjii sov hela tiden medans vi var på ICA och handla frukost och gjorde i ordningen den och åt. Men det har varit två mysiga dagar, även om det tog typ fram tills festen hos Emil innan jag kan säga att den dagen var mysig, men den var riktigt rolig.

Long time ago

Nu var det ett jäkla tag sen jag skrev.

Jag har ju tagit studenten med allt vad det innebär. Saknar alla i Dingle så extremt jävla mycket att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har inte vågat packa upp mina saker än för att jag är rädd jag jag kommer bryta ihop totalt då. Sen jag slutade har jag jobbat en del, så kommer inte kunna umgås med folk på krogen å sånt för att jag inte har några penger, utan för att jag troligen kommer att jobba varenda helg :/

Anne, Erica, Linnea, Karin, Nadia, Sanna, Pp, Rebecca, Marie, Christine, Amanda <3<3


Anne, Marie, Linnea, Rebecca, Sanna, Jag, Ajja, Amanda, Pp <3<3


Så såg jag ut när vi åkte runt i Stenungsund 30 april

Mer bilder finns på min bilddagbok thyrat

RSS 2.0