Totem Tantra

Fick nyss ett mail om totem tantra. Jag har aldrig vart mycket för att tro på sådant, men jag gillade de instruktioner som fanns i mailet.

LIVSINTRUKTIONER:
1. Ge människor mer än vad de förväntar sig och gör det för att du tycker om det.
2. Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får och sov inte så mycket du skulle vilja.
3. När du säger: "Jag älskar dig", säg det på riktigt.
4. När du säger: "Jag är ledsen", se personen i ögonen.
5. Tro på kärlek vid första ögonkastet.
6. Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det enda sättet att leva livet komplett.
7. Förolämpa inte.
8. Tala långsamt men tänk snabbat.
9. Om någon ställer en fråga du inte vill svara på, le och fråga istället: "Varför vill du veta det?"
10. Säg prosit när du hör någon nysa.
11. Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap.
12. När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast.
13. Le när du svarar i telefonen, den som ringer hör att du ler.
14. Spendera lite tid ensam.
15. Öppna din famn för ombyten/förändringar, men släpp inte på dina värderingar.
16. Kom ihåg att tystand ibland är bästa svaret.
17. Lev ett bra och värdigt liv.
18. När du blir gammal minns det som varit, så kan du njuta av det en andra gång.
19. Tro på människor, men lås alltid din bil.
20. Dela med dig av allt du vet. Det är ett sätt att uppnå odödlighet.
21. Avbryt aldrig någon som håller på att visa dig tillgivenhet.
22. En gång om året, åk till ett ställe du aldrig varit på.
23. Om du tjänar mycket pengar, placera dem för att hjälpa andra medan de fortfarande lever.
24. Lär dig alla regler, och bryt en del.
25. Närma dig köket och kärleken med djärvhet.

Detta är några visdomsord som jag försöker leva efter även innan jag läste detta. Därför vill jag ha denna listan i bloggen. Jag tycker den är viktigt på något sätt. Vissa punkter håller man hådare på andra lösare, det är ditt val. Men lever du upp till majoriteten så är du en bra människa.

Lev för det du har, minns det du har haft, och älska det som betyder!

3 månader

Idag var det 3 månader sen (enligt hur jag räknar i alla fall) sen jag och Tommi blev tillsammans. Och som min vanliga tur så har man inte träffat sin pojkvän idag heller. Kan vara för att han som är så duktig jobbar heltid nu för tiden, och att jag också har jobbat idag. Fick ta Lisas tid idag för hon har vart sjuk.
Fick en förfrågan om jag kunde jobba imorgon också, visst sa jag men inte längre än till 13, och likt faan sätter Dimce upp mig till 16. Jag kan inte va på jobbet så länge.
Jag och mamma ska till returvaruhuset och så ska jag till pappa imorgon efter 16.
Trots att det va nästan en månad sen jag skrev om att jag och mamma skulle till IKEA har vi inte vart där än. Men vi ska dit på söndag om vi kan låna Ulrikas bil, och en släpkärra. Även om både jag och mamma vart ledig i veckan så har vi inte kunnat låna Ulrikas bil eftersom hon och Per är på Mallorca.

I helgen så ska jag vara på sampling på City Sparköp på Knalleland i Borås denna helgen, och som jag förutspådde så har de tidigare gångerna vart ganska tråkiga. Men roligast var ändå förra helgen i Stenungsund, just därför att man träffa några man kände och man kunde prata lite med.

Halloj

Imorgon är första dagen och första gången jag jobbar för UMG. Ska stå och packa på folk gratisprov på kattmat (Wiskas portionspåsar) och tuggben till hundar (Pedegree) på Maxi i Borås. Nästa vecka är jag på Coop i Stenungsund, veckan efter det i Borås igen, sen två veckor på rad i Göteborg, en av gångerna är jag på Coop i Bäckebool. Kom och hälsa på mig, kommer nog ha sådär halvt kul. Kommer vara där på fredagarna mellan 14-19, och på lördagarna mellan 10-15.

Inte nog med att jag har halva helgen uppbokad, på måndag till onsdag ska jag sitta barnvakt till David och Annie. Men det går säkert jätte bra, dom är snälla och ska tydligen sköta sig hyffsat själva. Anledningen till att jag ska va där är helt enkelt att Elisabeth (deras mamma) gillar inte tanken på att dom ska va helt själva när hon är utomlands med jobbet. David är ju trots allt bara 14 år.
Hoppas jag får rida lite, kanske sitta lite på gamla Freja, som förr hatade mig haha, kanske får jag sitta lite på Falco deras c-ponny, eller kanske till och med sitta lite på deras nya häst Ella. Jag kan ju alltid hoppas.
Btw, var hos frisören idag och fixa håret, men mitt mongohår ville inte riktigt så jag ska dit på måndag igen och se om dom kan fixa det.

Kösshej

RSS 2.0